Tag afslapningen til det næste niveau

2 uger siden |  0 comments  |  Livsstilsbloggen

Med det store karriereræs der hersker over Danmark, kan man i høj grad blive udkørt og stresset.
Det har for flere resulteret lange dage, hertil stress i lange baner. Man skal derfor huske, vigtigheden af at slappe af en gang imellem, hertil er det ikke altid nok med at ligge sig flad på sofaen.
Vi har derfor samlet 2 gode valgmuligheder til hvordan du kan få den absolut bedste afslapning.

Det ultimative spaophold

Når du skal slappe af, er en af de bedste valg du kan vælge, at tage på et dejligt spaophold enten en enkel dag eller weekenden over.
Med et spaophold på Marienlyst er du ikke i tvivl om, at du får muligheden for den ultimative afslapning.
Hvis du søger det perfekte spaophold kan du med fordel tage forbi hotel Marienlyst. Hvis du køre imod marienlyst, kan du nemlig tage den bedre halvdel under armen og komme væk fra en ellers meget travl hverdag. Med et ophold på Marienlyst, har de nemlig sørget for der er noget til alles præferencer, på den måde kan i koble fuldstændig af.
Der hersker ingen tvivl om, at du ud over deres perfekt spa som er spækket med forskellig wellness for at du kan bruge hele dagen der nede.
Marienlyst har for, at du kan få det mest optimale ophold samlet nogle forskellige pakker du kan vælge imellem. Du får følgende tre pakker til rådighed når du skal vælge hvilket spaophold i godt kunne tænke jer.

Marienlyst spa ophold

Du kan få den normale pakke, den indeholder et dobbeltværelse, entre til den vidunderlige spa, 3 retters menu i hotellets restaurant, hertil har i mulighed for at nyde aftenen på hotellets casino.

Marienlyst Gourmet ophold

Så kan du få Gourmet pakken, den indeholder nemlig et superior værelse i stedet. Udover det udsøgte værelse, så får du et glas champagne ved ankomst og mulighed for selv at sammensætte en 3-retters menu i restauranten.

Marienlyst Aften Spa ophold

Til de aften glade, kan du købe et aftenspa ophold. Med denne pakke får du muligheden for, at nyde spaen om aftnen. Du får mulighed for, at kører til hotellet efter arbejde og få afslapning efter en hård uge.
Hertil får du en Tapasmenu, stor morgenbuffet og et dejligt værelse til jer med en overnatning.

En rejse til afslapning

Hvis du er blevet stresset af arbejde, måske hertil er blevet træt af den samme hverdag.
Den bedste måde at afkoble, er nok at tage en rejse til udlandet. Du får nemlig mulighed for at slukke telefonen og smide alt ansvar fra dig. Det kan du f.eks. gøre ved en rejse til dejlige Spanien.
Men en rejse til Spanien er du sikker på, at du kommer til et sted som ikke vil minde dig om din normale hektiske hverdag.
Med solen i ansigtet kan du med fordel, tage ned på stranden og nyde varmen. Du har muligheden for, at tage et fly til Malaga, her er du sikker på du får muligheden for, at nyde deres dejlige strande og seværdigheder.
Når du er i Malaga, kan du med fordel se nogle af de urgamle seværdigheder. Malaga har nemlig en række forskellige vandreture, som man kan komme ud på. Du kan komme på en guidet tur op igennem Caminito Del Rey, det er en af de mest anerkendte turist seværdigheder i Malaga.
Med en tur langs Caminito Del Rey, er det muligt at komme hele 100 meter over floder og natur, du får med andre ord formidable udsigter som du normalt aldrig kan opnå.
Så med andre ord, der er det ufattelig vigtigt at du får koblet fra en gang imellem og får ladet batterierne op.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Nem og sund shake fra Plenny

Plenny-shake? Hvad er det? Det er ikke sikkert, at du nogensinde har hørt om dette – ellers ret så geniale produkt før. På plenny.dk kan man læse meget mere om alle principperne bag de vidunderlige shakes samt se det fulde udvalg af forskellige produ...

Read More

Kom i gang med at lave din egen øl

Der er flere og flere mænd, der går og drømmer om at lave deres egen øl. Det er der flere forskellige grunde til. For det første mener mange mænd, at de bliver lidt ekstra mandige, hvis de brygger deres egen øl, og for det andet, kan rigtig mange mæn...

Read More

Fem gaver din kæreste vil elske

Din dejlige kæreste skal altid have de bedste gaver, for der er ikke noget bedre end at se hende, når hun er glad. Du bliver derfor altid nødt til at flotte dig lidt, når hun skal have en gave. Det kan godt blive dyrt, men hun er helt sikkert det vær...

Read More