Massage er godt for krop og sjæl

Massage

3 uger siden |  0 comments  |  Sundheden

Massage er sundt - det er godt for både krop og sjæl. Det er vigtigt at man husker at passe på sig selv. Især i denne tid, hvor tid er blevet en knap ressource, og vi på kryds og tværs presser hinanden til at øge performance. For nogle kan dette være ekstremt belastende, da det er fysisk umuligt at leve op til alle disse tåbelige standarder vi som mennesker efterhånden tror er nødvendigt.

Sundhed kommer indefra
Sundhed kommer indefra, og det er vigtigt at man husker sig selv på dette. Vi er som mennesker allesammen forskellige, baseret på 12 stjernetegn, der kan være med til at beskrive ens jeg. Dog gives der ingen garantier for, at hvis man er vægt, at man så også er udadvendt. Derfor skal man heller ikke tage udgangspunkt i andre end sig selv, og gøre det som føles rigtigt for dig.

En god måde at komme væk fra hverdagens ræs på, er netop ved at benytte lejligheden til noget selvforkælelse. Selvforkælelse kan være massage, hvor man finder ro, og får aflastet nogle af de ting som kan være stressende i hverdagen. Vi opbygger allesammen nogle spændinger, som på sigt faktisk kan være yderst generende, hvis man ikke får behandlet dem i god tid. Det kan give hovedpine, migræne eller starten på mere seriøse skader.

Sundhed er hvad der sundt for dig
Der findes ligeså mange sundhedsråd, som der findes indbyggere i Shanghai. Det kan være svært at forholde sig til, hvilken kur, træningsform eller kosttilskud man skal anvende. Men i bund og grund er det igen ens eget individuelle jeg, man skal lytte til. Det handler om hvordan kroppen reagerer - har man det godt, findes der rent rationelt ingen grund til at ændre på sit liv. Dog er det essentielt, at man ikke blot bygger sine konklusioner på baggrund af én eller to dage. Det er vigtigt at man mærker efter over en periode, da alt andet ikke vil give noget retvisende billede af ens livskvalitet.

Eksempler på hvor det kan være tegn på at man har brug for at gøre noget anderledes, kan være: Man har svært ved at falde i søvn, man er meget træt i løbet af sin dagligdag, man bruger undskyldninger for at aflyse aftaler, man døjer med hovedpine/ migræne, man er sur, tvær eller negativ. Der kan være mange flere grunde.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Speed Pedelecs gør det let at pendle langt!

Du har sikkert hørt om dem i nyhederne indenfor de seneste par måneder - og du har garanteret set noget af den kritik, som forskellige forsøgsordninger har skabt omkring dem. Der tales om Speed Pedelecs overalt, og om man kan lide dem eller ej, så er...

Read More

Hjælp dig selv til en sundere livsstil

Noget af det, som langt de fleste jagter gennem hele livet, det er glæde. Det er noget, som man kan finde på forskellige måder, men først og fremmest er det vigtigt, at man passer på sin egen krop. Hvis man ikke passer...

Read More

Optimer dit liv med disse tre online sites

Føler du et behov for at optimere din hverdag, og måske generelt gøre livet lidt sødere og sjovere? Heldigvis eksistere internettet, og her kan du finde en masse inspiration til din nye hobby og livsstil. Til tider kan man...

Read More