Mangler du idéer til din ønskeseddel?

tom ønskeseddel

3 år siden |  0 comments  |  Diverse

Når julen nærmer sig begynder familien sikkert at rykke efter en god ønskeseddel fra dig. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal skrive på den i år, så kommer der her lidt inspiration, som er lige til at bruge. En ønskeseddel medvirker til, at det ikke er tilfældigt, hvad der havner under træet og du sikrer dig, at tante Olga eller andre ikke bare selv finder på noget, som slet ikke rammer din stil og smag.

Der er ikke noget værre, end at skulle finde en grimasse der kan passe, når man lukker en gave op, der bare er helt forkert. Din familie vil jo helst glæde dig og bliver slemt skuffede, hvis de ting som de har valgt, efter bedste overbevisning, ikke lige er dig og skal byttes. Sæt derfor lidt tid af til at lave en fyldig ønskeseddel med gode ting på et passende prisniveau. Sørg for at skrive præcis, hvad tingene hedder, hvor de kan købes og gerne de koster, så det er nemt at gå til og der ikke er nogen tvivl om, hvad du vil blive glad for.

Lækker luksus til dig selv


Skønhedspleje, af den lækre og luksuriøse slags, får man aldrig for meget af og er derfor perfekte ønsker.

Vil du gerne inspireres til at prøve noget nyt, der er af høj kvalitet, så hold øje med Danish Beauty Awards, der i næsten 10 år har nomineret og præmieret markedets bedste produkter indenfor skønhed i en vifte af kategorier, som f.eks. ”Årets nye brand” og ”Årets ansigtsplejeprodukt”. Det er professionelle fagfolk der bedømmer produkterne og derfor er der garanti for den bedste kvalitet.

Webshoppen Ezzence.dk er også god at snuse lidt rundt i. Her forhandles en vifte af gode og gennemtestede sager, som du vil nyde at bruge til at pleje dig selv og så er det nemt for dem der vil glæde dig, at bestille gaverne til dig. Shampoo, parfume, make up, cremer o.s.v. kan købes på så mange prisniveauer, så indenfor dette område, kan alle være med. Mon ikke du sagtens kan bruge en ny mascara? Eller en rigtig luksus hårmaske? Du kan helt sikkert finde masser af god inspiration til ønsker her.

Gode ting til hjemmet


Boligen kan altid forbedres og optimeres og derfor er det oplagt, at se sig lidt omkring i hjemmet, om der ikke er noget, der kunne være pænere eller fungere bedre. Her kan både være tale om meget praktiske gaver, men også ting der har et flot design, der vil pynte. Webshoppen de3bedste.dk har et imponerende udvalg af alt det, som er med til at gøre hjemmet og hverdagen god. Hvad med en super funktionel og flot kaffemaskine? Eller en saftpresser, der kan lave sund juice i en fart? Et nyt strygejern, der næsten klarer skjorterne selv? Praktiske gaver behøves slet ikke at være kedelige, især ikke hvis de faktisk medvirker til at højne livskvaliteten og er smukke at se på.

Rigtig god fornøjelse med at skrive årets ønskeseddel.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Mrgreen.com – godt udvalg af spilleautomater

Hos Mrgreen.com har de et super udvalg af forskellige pengespil på nettet. Du kan for eksempel spille på en af deres mange spilleautomater. Her finder du både bordspil, kortspil, et live casino samt masser af spil med jackpots. Du kan også finde en b...

Read More

Sådan finder du de billigste smykker i ægte guld og sølv

Det er dyrt at købe smykker i Danmark, især hvis det skal være kvalitets smykker i ægte sølv og guld. Hvis man gerne vil have nogle nye smykker, er det ofte noget man skal spare lidt op til. Der er mange der ikke er så vilde med at bruge smykker som...

Read More

Sammenlign bredbånd og find det billigste

Hvis du alligevel skal ud og foretage så stor en ændring i dit liv som det er at skifte bredbånd så bør du altid lige tjekke et par forskellige slags bredbånd ud inden du bare dedikerer dig til ét. Hvis du for eksempel både har et kontor og et privat...

Read More