Hvis ikke du kender til…

Marlies Dekkers Lingeri

2 år siden |  0 comments  |  Diverse

Lingeri fra hollandske Marlies Dekkers, så er det ved at være på tide. De smukke designs leveret af den berømte designer er grundlagt på hendes vision i livet om bl.a. at give kvinder mere selvtillid og styrke. Hun er særlig kendt for at levere trendsættende og innovative designs, og hendes lingerikollektioner inspirerer moderne feminister til at klæde sig sexet og omfavne deres feminine sider. På deres hjemmeside opfordrer de til at man anvender deres hashtags som f.eks. #femininefeminist.
Marlies Dekkers laver
lingeri til den selvsikre og selvstændige kvinde, som ikke kun vil klæde sig frækt og feminint for sin mand, men som også selv nyder at være klædt pænt på, fra inderst til yderst. Inde på Marlies Dekkers’ webshop kan du se hendes kollektioner, og blive inspireret, men hvis du ikke er så tryg ved at købe undertøj på nettet fordi du ikke kender Marlies Dekkers lingeris pasform. Kan du finde forskellige forhandlere rundt om i landet der har Marlies Dekkers i deres sortiment, og som der kan hjælpe dig til at finde din størrelse.

I Marlies Dekkers lingerikollektion kan du altså finde undertøj der både kan pifte din hverdag op, men også finde undertøj til særlige lejligheder som en fræk kæresteaften, eller du bare gerne vil give din partner en lækker overraskelse.

Silke, gennemsigtigt eller blonder..


Mulighederne er mange hos Marlies Dekkers, du kan også finde fine bodystockings, slipons eller andet tilbehør til din undertøjsgarderobe. De fleste kvinder har et ynglingsmateriale; meget lingeri bliver lavet i eksklusive stoffer som silke. Silke er et lækkert materiale at have på, da huden kan ånde igennem det, og så smyger silke sig lækkert på kroppen når man har fundet den rigtige pasform. Nogle kvinder kan enten bedst lide trusser, g-streng, hipster, tai, eller højtajlede modeller, mulighederne er mange, og selvom du har en favorit, kan du prøve noget nyt hos Marlies Dekkers, og måske få en ny favorit model. Når du har et lækkert sæt undertøj på til hverdag, kan man mærke selvsikkerheden ved at være lækker fra inderst til yderst. Det kan simpelthen stråle fra en kvinde når hun har taget lækkert undertøj på under sit hverdagstøj. Du vil måske få kommentarer om der er sket noget nyt med dig, men i bund og grund er det fordi du er selvsikker fra inderst til yderst.

Nu hvor de varmere temperaturer er ved at indfinde sig i Danmark, er det også på tiden at finde ud af om du skal have en ny bikini eller badedragt. Det kan du også finde hos Marlies Dekkers der også laver lækkert, feminint og stilfuldt undertøj. Derudover har webshoppen masser af inspirationssider fyldt med gode råd og forslag til, hvordan du vælger dit undertøj, og de kommer med gode inspirationsforslag til hvad du kan sammensætte det med inde på Marlies Dekkers. Du finder ikke kun inspiration via hendes kollektioner, men også ved hendes blogs, hvor Marlies Dekkers åbent skriver om emner rettet imod den moderne kvinde.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Mrgreen.com – godt udvalg af spilleautomater

Hos Mrgreen.com har de et super udvalg af forskellige pengespil på nettet. Du kan for eksempel spille på en af deres mange spilleautomater. Her finder du både bordspil, kortspil, et live casino samt masser af spil med jackpots. Du kan også finde en b...

Read More

Sådan finder du de billigste smykker i ægte guld og sølv

Det er dyrt at købe smykker i Danmark, især hvis det skal være kvalitets smykker i ægte sølv og guld. Hvis man gerne vil have nogle nye smykker, er det ofte noget man skal spare lidt op til. Der er mange der ikke er så vilde med at bruge smykker som...

Read More

Sammenlign bredbånd og find det billigste

Hvis du alligevel skal ud og foretage så stor en ændring i dit liv som det er at skifte bredbånd så bør du altid lige tjekke et par forskellige slags bredbånd ud inden du bare dedikerer dig til ét. Hvis du for eksempel både har et kontor og et privat...

Read More