Eva Solo – kendt og elsket i mere end 100 år

tillykke med de 100

3 år siden |  0 comments  |  Diverse

Mon ikke de fleste danskere går rundt og er mere end almindelig stolte af den position som dansk design har på verdensplan? Succesen er ikke kommet fra dag til dag, men den er blevet grundlagt af visionære formgivere i fortiden og blevet holdt i live af nye designere, der løbende har taget den tråd og ånd op, som altid har kendetegnet vores unikke formsprog og produktion.

Eva Solo er et af de brands, der efter 100 år i branchen, stadig står stærkt både lokalt og internationalt, et firma med dybe og stærke rødder i fortiden og et knivskarpt blik på, hvad nutidens genration efterspørger til deres husholdning og indretning. Eva Solo lagde grundstenen til sin succes med en pålægs- og brødmaskine, der har fået en næsten ikonisk status. Der er dog ikke blive hvilet på laurbærene, men igennem generationer blevet udviklet og designet en stribe af populære produkter, der har høstet stor anerkendelse og været bestsellere.

Dansk design er noget man samler på


Rigtig mange både kvinder og mænd går målrettet efter primært dansk design til deres hjem. Her kan med rette tales om samlerobjekter og hvis man som udgangspunkt altid har dansk design af enhver slags, så er man næsten sikret at alle ting danner en skøn harmoni sammen. Arvestykker af ældre dato er flotte sammen med det nyeste nye og tit er det næsten ikke til at se, hvor gamle tingene er, fordi dansk design simpelthen er så tidsløst og bevarer sin aktualitet, på trods af skiftende tider og moder. Find gerne nye ting på evasolo.com og bland det med loppefund og arvegods, til din egen personlige danske design stil. Mange brands genoptager lige nu produktionen af tidligere tiders bestsellere, fordi efterspørgselen efter de ting, man husker fra fortiden er i høj kurs og stadig har en gyldighed både i funktionen og formsproget.

Samlere, eller folk der bare er begejstrede for både nyt og gammelt dansk design, findes i hele verden og der bliver flere og flere, fordi kvalitet aldrig går af mode og bæredygtighed er i høj kurs lige nu.

Kom ind i en verden af danske design perler


På nettet, kan du købe både nyt og ældre dansk design og her er det også muligt at blive klogere på historien, tankerne og designerne bag de enkelte brands og produkter. Der gemmer sig altid nogle interessante grundtanker bag hver enkelt ting, som man måske slet ikke er klar over, men er ganske spændende, uanset hvor entusiastisk man er er. De yngre generationer bliver tit overraskede over at de ting de drømmer om til boligindretningen, faktisk ikke er fremstillet lige nu, men er magen til dem, som deres bedsteforældre ønskede sig.

Der er skrevet masser af bøger om de store danske designere og virksomheder, det er bestemt ikke kedelig læsning eller bare tør faglitteratur, men en god mulighed for at blive klogere på historien og folkene bag de ting, som vi ser alle vegne og gerne selv omgiver os med. Flere danske museer har også ind i mellem flotte udstillinger, hvor dansk design får opmærksomhed og hyldes som fortjent.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Mrgreen.com – godt udvalg af spilleautomater

Hos Mrgreen.com har de et super udvalg af forskellige pengespil på nettet. Du kan for eksempel spille på en af deres mange spilleautomater. Her finder du både bordspil, kortspil, et live casino samt masser af spil med jackpots. Du kan også finde en b...

Read More

Sådan finder du de billigste smykker i ægte guld og sølv

Det er dyrt at købe smykker i Danmark, især hvis det skal være kvalitets smykker i ægte sølv og guld. Hvis man gerne vil have nogle nye smykker, er det ofte noget man skal spare lidt op til. Der er mange der ikke er så vilde med at bruge smykker som...

Read More

Sammenlign bredbånd og find det billigste

Hvis du alligevel skal ud og foretage så stor en ændring i dit liv som det er at skifte bredbånd så bør du altid lige tjekke et par forskellige slags bredbånd ud inden du bare dedikerer dig til ét. Hvis du for eksempel både har et kontor og et privat...

Read More