De bedste oplevelsesgaver i 2016

oplevelsesgaver

3 år siden |  0 comments  |  Livsstilsbloggen

Oplevelsesgaver er blevet populære som aldrig før og i dag vælger mange at give en oplevelse i stedet for en fysisk gave. Med en oplevelsesgave kan man nemlig selv vælge hvornår den skal bruges, dog med en tidsbegrænsning på som regel nogle år. Det er derfor helt op til en selv hvornår og hvordan den skal bruges. Giver man en fælles oplevelse kan man også selv være med på den og opleve dagen sammen med personen der har fået gaven.

Man kan også vælge at det kun er personen selv der skal have oplevelsen. Det er alt efter hvilken type oplevelse det er der afgør og det er individuel ting eller en fælles ting.

En vild oplevelse


En type af oplevelsesgaver er dem hvor man er mere fysisk aktive i en eller anden grad. Det kan for eksempel være en tur på en stor klatrevæg eller ud og køre gokart på en bane. Det er helt sikkert en genial gave til ham eller hende der er meget fysisk aktiv og som ikke er bange for at kaste sig ud i nye udfordringer.

Det kan også være en vild helikoptertur hvor man får lov til at se byen lidt for oven. Det er nok de færreste der vil blive skuffede over en sådan oplevelse. At kunne dele en sådanne ting sammen kan være helt fantastisk og fedt at kunne se tilbage på mange år senere. Det er et minde der med garanti vil kunne printe sig ind på nethinden lige meget hvad der kommer til at ske fremover.

En lækker forkælelse


Er det til den lidt mere stille og rolige type kan det være en god idé med et spaophold. Her er der også god mulighed for at man selv kan komme med da det er de færreste der vælger at tage alene af sted på et spaophold. Det gives som regel derfor til 2 personer. Er hun til vinsmagning kan det også være en rigtig god idé at give hende en sådan oplevelse. Luksus chokoladesmagning kunne også være et udmærket alternativ hvis hun ikke lige er til de dyre vine.

Ellers kan man også overveje om man vil give hende et gavekort til en rigtig lækker og dyr restaurant så man sammen kan få en romantisk oplevelse lidt ud over det sædvanlige.

Der er altså en del at vælge i mellem og lige noget for en hver type. Det er forskelligt fra person til person om man gerne vil opleve noget helt vildt eller om man bare gerne vil have en god omgang forkælelse. Det må være op til den enkelte at vurdere hvilken type oplevelse lige netop ens egen kæreste bedst vil synes om.

Der er nemlig rigeligt af oplevelsesgaver til hende 2016 så hun rigtig kan få sig en oplevelse for livet, på den ene eller den anden måde. Trykker du på linket http://www.idegryden.dk/ finder du masser af idéer til oplevelser som du kan give i gave til din eneste ene.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Nem og sund shake fra Plenny

Plenny-shake? Hvad er det? Det er ikke sikkert, at du nogensinde har hørt om dette – ellers ret så geniale produkt før. På plenny.dk kan man læse meget mere om alle principperne bag de vidunderlige shakes samt se det fulde udvalg af forskellige produ...

Read More

Kom i gang med at lave din egen øl

Der er flere og flere mænd, der går og drømmer om at lave deres egen øl. Det er der flere forskellige grunde til. For det første mener mange mænd, at de bliver lidt ekstra mandige, hvis de brygger deres egen øl, og for det andet, kan rigtig mange mæn...

Read More

Fem gaver din kæreste vil elske

Din dejlige kæreste skal altid have de bedste gaver, for der er ikke noget bedre end at se hende, når hun er glad. Du bliver derfor altid nødt til at flotte dig lidt, når hun skal have en gave. Det kan godt blive dyrt, men hun er helt sikkert det vær...

Read More