Bent og Lis fik råd til deres drømmeferie ved at lån af penge på nettet

2 år siden |  0 comments  |  Rejsen

Bent og Lis Hansen har været sammen, siden de var 17 år. I dag er de begge 64 år og på efterløn. Lige siden deres første møde på Dyrehavsbakken, hvor Bent vandt en bamse til Lis i et skydetelt, har de to haft en fælles drøm om at rejse i USA.
”Det var faktisk det første, som vi talte om,” siger Lis Hansen.
”Var det?” spørger Bent.
”Ja,” siger Lis, ”Kan du ikke huske, at vi gik hånd i hånd og talte om, at vi gerne ville køre gennem USA i bil?”
”Det er da også rigtigt,” siger Bent og klør sig i nakken.

Men med fuldtidsarbejde, hus og tre børn har parret de sidste mange år haft nok at se til – og pengene har aldrig været der til at udleve deres drøm om en rejse.
”Der var et år, hvor vi havde sparet nok op, vi havde faktisk kontaktet et rejsebureau, men så skulle vores tag skiftes, og så blev det ikke til noget,” siger Bent Hansen.

Realiserede rejsedrømmen med et nemt lån


Da parret fyldte tres, besluttede de sig dog for, at det var på tide, at de gjorde noget ved deres fælles rejsedrøm.
”Jeg tror bare, at vi indså, at vi jo ikke bliver ældre,” siger Lis. ”Og så passede det med, at vi begge to var på vej på efterløn. Vi havde derfor ikke en arbejdsgiver, som vi skulle spørge om lov til at rejse.”

Men de havde stadig ikke penge til at rejse. De søgte derfor efter en løsning på nettet.
”Vi vidste, at det ville tage os flere år at spare op til rejsen, når vi var på efterløn,” siger Bent. ”Vi valgte derfor at låne pengene for at kunne udleve vores drøm.”

Parret fandt en smart side, der hedder camar.dk. Der kunne de se de forskellige typer af forbrugslån og finde ud af, hvilket lån der passede til dem.
”Det gjorde det virkelig nemt og hurtigt for os at finde ud af, hvor vi ville låne penge henne, og hvor meget det ville koste os hver måned,” siger Bent.
Du kan se mere om den side, som Bent og Lis Hansen brugte, ved at følge dette link.

En oplevelse for livet


Efter at have lånt de penge, de skulle bruge, bestilte Bent og Lis deres rejse hos et rejsebureau, og sidste sommer kunne de endelig sætte sig ind i flyet og tage af sted mod USA.
”Det er godt nok mange år siden, at jeg har haft så mange sommerfugle i maven,” siger Lis.

De landede i New York, hvor de brugte nogle dage på at udforske byen. Parret var meget imponerede over skyskraberne. Fra New York havde parret lejet en bil og deres tur tværs over USA begyndte nu.
”Vi mødte så mange spændende mennesker,” siger Lis. ”Selvom hverken Bent eller jeg er særlig gode til engelsk, kunne vi alligevel sagtens snakke med dem.”
”Ja, vi snakkede både med arme og ben”, siger Bent, og de ler begge to.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Tag på en drengetur ned til sol og sommer

Vi praler sjældent med vores vejr i Danmark, og dette er med god grund, eftersom det næsten altid regner – selv om sommeren. Dette kan være ret irriterende for dig og dine kammerater, eftersom I måske har kæmpe for at få sommerkroppen helt i top. All...

Read More

Mange dansker nyder skiferie år efter år

Der findes mange dansker som nyder at tage på skiferie hvert eneste år eller nogle få privilegerede som måske gør det flere gange om året. En skiferie er dyr, ikke kun pga. rejsen, ophold og skifliftskort. Men også fordi det gælder om at have det rig...

Read More